ICT vaardigheden

Nieuws

01 april 2019

Haardracht leerlingen

Op de Zonheuvel willen we gezamenlijkheid en eenheid graag benadrukken; zeker nu we de komende tijd weer allerlei sporttoernooien gaan spelen. Wij zijn De Zonheuvel!

 

Er is daarom besloten dat de haardracht van de kinderen zoveel mogelijk hetzelfde moet zijn. Op dit moment varieert het van lange losse haren en staarten bij de meisjes tot opgeschoren hoofden met lange lokken bij de jongens.


Er is gekozen om voor de meisjes een zogenaamde bobline aan te houden. De lengte mag variëren vanaf het oor tot aan de schouder. Voor de jongens wordt het haar op gelijke lengte van minimaal 3 cm tot maximaal 5 cm vanaf de hoofdhuid gewenst, waarbij de oren vrij gehouden zullen worden. Hieronder treft u een voorbeeld van hoe het eruit zou kunnen zien:

     


Vandaag zal de schoolkapper langskomen voor een eerste knipbeurt. Wij geven de kinderen de gelegenheid om voor € 7,50 hun haar in het vereiste model te laten knippen tijdens schooltijd.

 

Wij weten dat u onze school een warm hart toedraagt en vertrouwen daarom op uw medewerking, ook als uw kind hiermee moeite lijkt te hebben. Als u vragen hebt, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.