ICT vaardigheden

Groep 6

Welkom op de pagina van groep 6!

 

Dit schooljaar staat er weer genoeg op de planning. We gaan veel leren, veel samenwerken, veel ontdekken en o, nog zo veel meer!

 

Rekenen, taal en spelling zijn natuurlijk belangrijke vakken. Daarnaast gaan we op ontdekkingstocht met de units van IPC. Laten we vooral de lessen van Rots & Water niet vergeten, want het is superleuk om daarmee elkaar nog beter te leren kennen.

 

Juf Mirjam is er op maandag en juf Annemarie op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Samen gaan we er een fantastisch jaar van maken.

 

 

BERICHTEN

02 nov 2018 - Concentratie tijdens de gymles
Preview foto Na een intensieve gymles werd deze afgesloten met een spelletje waarbij je écht even rustig moest worden en waarbij samenwerking van groot belang was.

29 okt 2018 - Nieuwe leesboeken
Preview foto Vanwege de hoge opbrengst van de boekenmarkt tijdens de kinderboekenweek, hadden we ook een hoog bedrag om weer nieuwe boeken voor aan te schaffen. We konden wel 2 boeken uitkiezen. 

Wij hebben Lampje van Annet Schaap én De keukenprins van Mocano toegevoegd aan onze klassenbieb. 

Ineens had iedereen zijn/haar huidige boek uit...gek he? 

 


05 okt 2018 - Lekker lezen
Preview foto Dat lezen goed voor je is hoeven we natuurlijk niet uit te leggen!

 

Deze kinderen kropen bij elkaar, de schoenen gingen uit, de Ducks stonden in het midden en zo werd lezen ook nog eens gezellig, knus en superleuk!

 

Tot slot kwam de vraag waar je als leerkracht op hoopt: "Juf, mag dit volgende week weer?"


20 sep 2018 - Schoolreis
Preview foto Weer een geslaagd evenement. De schoolreis was superleuk! We hebben alle kinderen zien genieten van de attracties en van de gezelligheid van elkaar in het park. Tussen de middag hebben we met elkaar geluncht en daarna hebben we met superveel kinderen van De Zonheuvel afgesproken in de 'Tornado' te gaan. Alle karretjes waren vol blauwe shirtjes met Zonheuvelkinderen. Waarschijnlijk heeft u ons in Driebergen kunnen horen!