ICT vaardigheden

Groep 7

Welkom op de pagina van groep 7. 

 

Dit jaar hopen we weer een leerzaam en fijn jaar te hebben. Naast de reguliere vakken zoals b.v. taal, spelling, rekenen en begrijpend lezen gaan we ook weer aan de slag met IPC. Ons eerste IPC onderwerp is 'Hoe leren wij' over de werking van ons brein.

 

Ook is de tweede dinsdag Mad Science bij ons op bezoek geweest met geweldige proefjes en nieuwe weetjes.

 

Op deze pagina kunt u dit schooljaar de bijzonderheden van groep 7 volgen.

 

Wordt dus vervolgd.....

 

Door Gea en Marianne

BERICHTEN

18 feb 2019 - Wereldhandel
Afgelopen maand hebben we met IPC gewerkt aan het thema Wereldhandel. We hebben onderzocht waar ons fruit en groente vandaan komen en belangrijker nog waarom komen ze daar vandaan. Ook hebben we geprobeerd te achterhalen waar kleding en andere producten gefabriceerd worden en wat redenen daarvoor kunnen zijn. 

21 dec 2018 - Decembermaand
We hebben genoten van alle activiteiten en vieringen in de decembermaand. Eerst heeft Sint Nicolaas met zijn Peten ons met een bezoek vereerd. Kinderen hadden voor elkaar leuke en/of mooie surprises voor elkaar gemaakt.

Kerst hebben we dit jaar met de hele school gevierd in de Grote Kerk. De kinderen hebben d.m.v. het kerstverhaal verteld en uitgebeeld. Het geheel werd omlijst door prachtige nieuwe en traditionele kerstliederen. De Kerk was feestelijk versierd met zelfgemaakte knutsels uit alle groepen.